FAQ

Hoe Kan Ik Mijn Bestanden Downloaden?

Zodra je bestelling is voltooid heb je op de bedank pagina meteen de kans je gekochte bestanden te downloaden. Ook ontvang je een bevesting per mail waarin een link staat naar je orderpagina waarna je je bestanden kan downloaden. Kom je er niet uit? Stuur ons dan een mailtje op info@vanhammeldigital.com wij helpen je graag!

Hoe Kan Ik Een ZIP-Bestand Openen Op Mijn MAC?

Als je het gekochte bestand hebt gedownload ontvang je een ZIP-Bestand. Deze klik je 2x aan met je muis waarna hij hem automatisch uitpakt. Je kan nu gebruik maken van je bestanden. Gaat dit niet automatisch? Klik dan met je rechter muisknop op het bestand. Kies voor "uitpakken" Je bestanden worden uitgepakt. Soms staat deze optie er niet, kies dan voor: Open met > Activeringshulpprogramma. Kom je er niet uit? Je mag ons altijd mailen op info@vanhammeldigital.com dan proberen we je met alle liefde te helpen.

Hoe Kan Ik Een ZIP-Bestand Openen Op Windows?

Ik Kan Het Bestand Niet Openen, Wat Nu?

Heb je de juiste programma's geinstalleerd om de bestanden te gebruiken en werkt het nog niet? Stuur ons een bericht op info@vanhammeldigital.com dan kijken we er samen na!

Er Zit Een Fout In Een Bestand, Wat Nu?

Oei! Dat is natuurlijk helemaal niet de bedoeling maar kan soms voorkomen. Stuur ons een bericht op info@vanhammeldigital.com dan zorgen we dat het zo snel mogelijk wordt opgelost!